Baarle-Nassau, Brabant

LocatieSchaluinen
Oppervlakte 2.439 m2
Prijs € 5.000 v.o.n.

Omschrijving

Verkoop bij inschrijving

Het betreft een verkoop gaat bij inschrijving, u kunt bieden vanaf € 5.000,00 (vrij op naam). U kunt uw bod uitbrengen via onze website www.bosgrond.nl tot maandag 13 december 12.00 uur. We zien uw bieding graag tegemoet.

Alle bijkomende kosten zijn voor rekening van verkoper, uw bieding is dus een nettoprijs! 

De ligging

Het perceel is makkelijk te bereiken via de A67 en de N260/N280. Op 300 meter ten zuidoosten van de kruising Schaluinen/Turnhoutseweg begint de bosweg die u vlakbij de ingang van het perceel brengt. U kunt de auto, op eigen grond, direct bij het perceel parkeren.

Het perceel

Met dit kleine bosperceel, begroeid met ondermeer dennen en eiken, zit u op de eerste rang van Landgoed Schaluinen. Lange groenbegroeide lanen zorgen voor een wonderbaarlijke bosbeleving.

Het gebruik

Mede door de goede bereikbaarheid is dit unieke bosperceel dé ideale plek voor al uw natuurlijke belevenissen. Het perceel is uitermate geschikt voor dagrecreatie en vooral voor uw natuurbeleving. Laat u betoveren door uw eigen bos en zorg zo voor uw eigen ontspanning en rust. Omdat de natuur je beweegt!

Brochure

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Contactformulier

Nieuwsbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen