Venray, Limburg

Verkocht
LocatieSpurkt
Oppervlakte 10.289 m2

Omschrijving

De ligging

Dit bosperceel (dat precies óp de grens van Brabant en Limburg ligt) is gemakkelijk te bereiken via de A73/N270. Het perceel bevindt zich aan de rand van een uitgestrekt bosgebied en kijkt uit over het Smakterveld, onderdeel van het recent heringerichte Loobeekdal. U kunt de auto op het smalle einde van het perceel parkeren (bij de houten slagboom).

Het perceel

Dit dichtbegroeide bosperceel heeft een opstand van voornamelijk eikenbomen en enkele dennen. De humusrijke ondergrond is licht glooiend en rijkelijk begroeid met diverse mossen en varens. Mede door de unieke ligging, heeft dit perceel echt een bijzonder kleurrijke uitstraling.

Het gebruik

De begroeiing en de perfecte ligging van dit boomrijke/vogelrijke perceel zorgen ervoor dat dit bos geschikt is voor houtwinning, maar vooral ook voor uw eigen persoonlijke aktieve natuurbeleving. Laat u bekoren door uw eigen bos en zorg zo zelf voor uw eigen ontspanning én rust. Kortom een waardevolle groene investering in deze prachtige Brabantse/Limburgse natuur.

Spreek de taal van de natuur!

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Contactformulier

Nieuwsbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen