Handel, Brabant

Verkocht
LocatiePelgrimsweg
Oppervlakte 18.060 m2

Omschrijving

 

De ligging 

Het bosperceel is gemakkelijk te bereiken via de A2/A67 en de N277/N279. Het perceel is toegankelijk via het bospad, dat begint 300 meter ten oosten van de kruising Boslaan/Pelgrimsweg. U kunt de auto aan het begin van het bospad parkeren. 

Het perceel 

Dit dichtbegroeide bosperceel heeft een gevarieerde opstand van ondermeer dikke dennen, maar ook een flink aantal dikke eiken. De aanwezige ondergroei bestaat vooral uit varens (op een flinke laag humus), mos en braamstruiken. Het lange bospad, de toegang tot uw bos, geeft dit bos een weidse aanblik. 

Het gebruik

De perfecte ligging en de dichte begroeiing van dit boomrijke perceel zorgen ervoor dat dit bos bijzonder geschikt is voor houtwinning, maar daarnaast vooral ook voor uw eigen persoonlijke natuurbeleving. Laat u betoveren door uw eigen bos en zorg op die manier zelf voor uw eigen ontspanning én rust. Kortom een waardevolle investering in een prachtig gebied. 

Maak werk van je eigen bos! 

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Contactformulier

Nieuwsbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden