Pesse, Dwingeloo, Drenthe

Verkocht
LocatieNuilerbosch
Oppervlakte 20.510 m2

Omschrijving

De ligging

Het perceel is goed te bereiken vanaf de A28: Hoogeveen Assen. Bij de afslag 28 Ruinen Pesse rijdt u richting Eursinge. Daar rijdt u naar het noorden paralel aan de A28. Uiteindelijk rijdt u het Nuilerbosch in en ligt het bos aan de linkerkant.

Het perceel

Aan de oostzijde ligt een bospad en aan de noordzijde staat een hek. Er staan voornamelijk dennen en prunussen. De onderbegroeiing is sprookjesachtig: Varens in het noorden en westen en mos in het zuiden en westen.

Het gebruik

Dit is een fantastisch bos voor houtkap, dagrecreatie en natuurbeleving. Maak werk van je eigen bos en haal meer uit jouw eigen natuur!

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Contactformulier

Nieuwsbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden