Grubbenvorst, Limburg

Verkocht
LocatieMeerlosebaan, Lottum
Oppervlakte 13.611 m2
Prijs Verkoop bij inschrijving

Omschrijving

 

De ligging 

Dit Lottumse bosperceel is gemakkelijk te bereiken via de A73/N555. Het bos ligt in het Rozendorp van Nederland, aan de Meerlosebaan, vlakbij Kasteel Kaldenbroek. U kunt de auto aan de rand van het perceel parkeren. 

Het perceel 

Dit dichtbegroeide bosperceel heeft een opstand van voornamelijk dikke eiken en dikke dennen. De humusrijke ondergrond is rijkelijk begroeid met diverse grassen, mossen en varens. Door de vrije(en vooral zonnige) ligging, heeft dit perceel echt een bijzondere energierijke uitstraling. 

 Het gebruik

De begroeiing en de perfecte ligging van dit boomrijke/vogelrijke perceel zorgen ervoor dat dit bos geschikt is voor houtwinning, maar vooral ook voor uw eigen persoonlij-ke aktieve natuurbeleving. Laat u bekoren door uw eigen bos en zorg zo zelf voor uw eigen ontspanning én rust. Kortom een waardevolle groene investering in deze prachtige Limburgse natuur. 

Meet de waarde van een eigen bos! 

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Nieuwbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen