Meerssen, Limburg

Verkocht
LocatieHumcovenderveld
Oppervlakte 3.140 m2

Omschrijving

De ligging

Het perceel is makkelijk te bereiken via de A2 en ligt dicht bij de bebouwde kom van Meerssen. Via het Humcovenderveld, en het zandpad bij de paardenwei, komt u direct bij het toegangspad van dit bos.

Het perceel

Dit dichtbegroeide bos heeft een veelzijdige opstand van imposante oude loofbomen, waaronder eiken, acacia’s en essen. De kalkrijke bodem zorgt voor een grote biodiversiteit (20 bloemensoorten, talrijke vogels, insecten en boszoogdieren). Vanaf het glooiende bosperceel heeft u een fantastisch uitzicht over het typisch Limburgse landschap!

Het gebruik

De begroeiing, en de perfecte ligging van dit boomrijke perceel, zorgen ervoor dat dit bos geschikt is voor uw eigen persoonlijke natuurbeleving. Het nieuwe A2-ecoduct tussen Bunde en Meerssen heeft de ruimte voor dier en natuur enorm vergroot. Laat u betoveren door uw eigen bos en zorg zo voor uw eigen inspanning en rust. Omdat de natuur je beweegt!

De prijs

Het rechthoekige perceel heeft een oppervlakte van 3.140 m2. De afmetingen zijn 90 x 35 meter. De prijs is minimaal € 7.500,00 vrij op naam. Alle bijkomende kosten zijn voor rekening van verkoper, het is dus een nettoprijs! U kunt uw bod uitbrengen via onze website tot maandag 12 juli 12.00 uur. We zien uw bieding graag tegemoet.

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Contactformulier

Nieuwsbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden