Horn, Limburg

Verkocht
LocatieBergerweg
Oppervlakte 25.140 m2

Omschrijving

De ligging

Het perceel bevindt zich net buiten Horn en is makkelijk te bereiken via de A2 en de N273, en ligt direct aan de kruising van de Bergerweg en de Waterstraat. U kunt de auto op het terrein parkeren.

Het perceel

Dit terrein is thans onderverdeeld in drie stukken: 10.000 m2 loofbomen, 10.000 m2 dennen en 5.000 m2 landbouwgrond. Aan beide straatkanten is het perceel begrensd door lange rijen dikke (Hollandse) eiken.

Het gebruik

Het terrein kent een mooie afwisseling van weides, akkers en bos. Door de landbouw- en bosbestemmming is het een unieke kans om op deze plek uw eigen voedselbos te creëeren. De vorige eigenaar heeft al een eerste aanzet gedaan met nieuw plantgoed. In voedselbossen wordt landbouw met natuur gecombineerd voor een duurzame voedselproductie. De gelaagdheid in ruimte en tijd zorgt voor meer biodiversiteit, meer ecologische veerkracht en uiteindelijk meer productiviteit.

Maak werk van je eigen bos!

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Contactformulier

Nieuwsbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen