Sevenum, Limburg

Verkocht
LocatieHelenaveenseweg
Oppervlakte 69.158 m2

Omschrijving

De ligging

Het perceel is makkelijk te bereiken via de A67 en de N277. Het bos ligt naast attractiepark Toverland en 200 meter ten noorden van de asfaltweg (Helenaveenseweg), en is bereikbaar via een brede zandweg. U kunt de auto direct bij het perceel parkeren.

Het perceel

Dit dichtbegroeide bosperceel heeft een gevarieerde opstand van voornamelijk dikke eiken en dikke dennen. De ondergroei bestaat vooral uit varens (op een flinke laag humus) en mos. De lange lanen die het perceel begrenzen, gevormd door Europese eiken, geven dit bosperceel een prachtige robuuste aanblik.

Het gebruik

De begroeiing en de perfecte ligging van dit boomrijke/vogelrijke perceel zorgen ervoor dat dit bos geschikt is voor houtwinning, maar vooral ook voor uw eigen persoonlijke natuurbeleving. Laat u betoveren door uw eigen bos en zorg zo zelf voor uw eigen ontspanning en rust. Het is bovendien mogelijk om het perceel te rangschikken onder de Natuurschoonwet, met alle bijhorende belastingvoordelen. Kortom een waardevolle investering in een prachtig gebied.

Meet de waarde van een eigen bos!

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Contactformulier

Nieuwsbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden