Helden, Limburg

Verkocht
LocatieNeerseweg
Oppervlakte 8.980 m2

Omschrijving

De ligging
Het bosperceel is makkelijk te bereiken via de A67, N277 en de N562. Op 600 meter ten oosten van de kruising Neerseweg/Bovensbos gaat u linksaf. Na zo’n 400 meter vindt u het perceel aan de linker- kant van de brede zandweg, gemarkeerd door enkele berkebomen. U kunt de auto desgewenst ook direct bij het perceel parkeren.

Het perceel
Dit gemengde bos heeft een gevarieerde opstand van dennen, berken, eiken en diverse struiken. De zachte ondergrond bestaat uit een mix van mos en een flinke laag humus. Het zonnige zuidelijke gedeelte (groot 2.000 m2), gelegen aan het toegangspad, is uitermate geschikt om zelf in te richten.

Het gebruik
De begroeiing en het licht glooiende karakter van dit dier-/vogelrijke perceel zorgen ervoor dat dit perceel geschikt is voor de aanleg van uw eigen plukbos (appels, peren, bramen, frambozen, bessen en noten) maar vooral ook voor uw eigen persoonlijke na- tuurbeleving. Laat u meeslepen door de sfeer van uw eigen (pluk)bos en creëer zo zelf de zo gewenste ontspanning.

Haal meer uit je eigen natuur!

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Contactformulier

Nieuwsbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden