Hoenderloo, Gelderland

Recent verkocht
LocatieKrimweg
Oppervlakte 9.640 m2

Omschrijving

De ligging
Het perceel is mooi gesitueerd aan de Krimweg. Dat is een half-verharde weg tussen Beekbergen en Hoenderloo en alleen met de auto toegankelijk als je eigenaar bent! De omgeving is een paradijs voor wandelaars, fietsers en ruiters.

Het perceel
Het bosperceel ligt midden in een mooi en rustig uitgestrekt bosgebied. De afwisseling in loof- en naaldbomen in combinatie met de hoogteverschillen in het terrein maken het terrein tot een spannend geheel. Aan de voorkant staan enkele enorme monumentale bomen (beuken en eiken).

Het gebruik
De toekomstmogelijkheden van het perceel staan vast. Het perceel is bos, blijft bos en zal bos blijven. Het bosperceel is uitstekend geschikt voor bezinning, houtwinning en dagrecreatie. Ontdek de kracht van je eigen natuur!

Inschrijving
Het perceel is bijna 1 ha= 9.640 m2 groot. Het perceel heeft een vierkante vorm. Het bos is, aan het fietspad, 97 m breed en ± 102 m diep (zie laatste kaart).

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Contactformulier

Nieuwsbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen