Baarlo, Limburg

Verkocht
LocatieIn den Berg
Oppervlakte 20.900 m2

Omschrijving

De ligging

Het bosperceel is gemakkelijk te bereiken via de A67 en de N277. Op 200 meter ten oosten van de kruising Baarloseweg/Midden Peelweg gaat u bij nummer 54 linksaf (in zuidelijke richting) naar de bosrand. Na een korte wandeling, via een werkelijk prachtige boslaan, komt u bij het perceel.

Het perceel

Dit dichtbegroeide bos heeft een eenzijdige op-stand van voornamelijk dennen. De zachte ondergrond bestaat uit een mix van mos en een flinke laag humus. De verspreid aanwezige jonge eiken, berken en vogelkers geven dit bosperceel (samen met het aanzienlijke hoogteverschil) een ritmisch en robuust aanzicht.

Het gebruik

De begroeiing en het glooiende karakter van dit boomrijke/vogelrijke bos zorgen ervoor dat dit perceel geschikt is voor houtwinning, maar vooral ook voor uw eigen persoonlijke natuurbeleving. Laat u meeslepen door de sfeer van uw eigen bos en creëer zo zelf de zo gewenste ontspanning. Elke ingreep in dit bosperceel zorgt voor een forse kwaliteitsimpuls (qua ecologie en beleving).

Haal meer uit je natuur!

 

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Contactformulier

Nieuwsbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden