Milheeze, Brabant

Verkocht
LocatieStippelberg, Kaak
Oppervlakte 35.779 m2

Omschrijving

De ligging

Het perceel is makkelijk te bereiken via de A67/A73, en de N270, direkt aan de kruising Kaak/Stippelberg. U kunt de auto direct bij het perceel parkeren. Het bosperceel ligt aan een asfaltweg, deze weg leidt direct naar Bungalowpark Nederheide.

Het perceel

Dit dichtbegroeide bos heeft een eenzijdige opstand van voornamelijk dikke dennen, met aan de kant van het fietspad Amerikaanse eiken en berken. De ondergroei bestaat vooral uit mos (op een dikke laag humus) en varens. De lange lanen, gevormd door Europese eiken langs de doorgaande weg, geven dit bosperceel een prachtig robuust aanzicht.

Het gebruik

De begroeiing en de perfecte ligging van dit boomrijke/vogelrijke perceel zorgen ervoor dat dit bos geschikt is voor houtwinning, maar vooral ook voor uw eigen persoonlijke natuurbeleving. Laat u betoveren door uw eigen bos en zorg zo zelf voor uw eigen inspanning én rust. Elke ingreep zorgt voor een grote kwaliteitsimpuls (qua ecologie en beleving). Haal meer uit jouw natuur!

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Contactformulier

Nieuwsbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden