Helvoirt, Brabant

Verkocht
LocatieMargrietweg
Oppervlakte 1.490 m2

Omschrijving

De ligging

Het bosperceel is makkelijk te bereiken via de A65, N65 en de Cromvoirtseweg. Op de Margrietweg gaat u recht tegenover Restaurant De Helvoirtse Hoeve (huisnummer 9) via een onverharde weg het bos in, in zuidelijke richting. Na zo’n 1.000 meter bent u bij het perceel en kunt u de auto parkeren.

Het perceel

Het bosperceel bevindt binnen de grenzen van het Nationaal Park en ligt ten oosten van de beroemde zandverstuivingen. De begroeiing van het bos bestaat uit dennen, berken, eiken en sparren. De gevarieerde opstand zorgt voor een prachtig aanzicht.

Het gebruik

Het uitgestrekte natuurgebied en de perfecte ligging van dit vogelrijke perceel zorgen ervoor dat dit bos geschikt is voor houtwinning, maar natuurlijk ook voor uw persoonlijke natuurbeleving. Uw eigen bos zal u betoveren en (samen met u) zorgen voor de nodige rust én ontspanning. Haal meer uit jouw natuur!

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Contactformulier

Nieuwsbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden