Merselo, Limburg

Verkocht
LocatieVeldstraat
Oppervlakte 13.500 m2

Omschrijving

De ligging

Het bosperceel is makkelijk te bereiken via de A73, N270 en de N277. Op 500 meter ten westen van de kruising Veldstraat/Bakelsedijk kunt u de auto direct bij het perceel parkeren. Over de oostgrens loopt een pad van noord naar zuid. Het bos ligt direct aan een half verharde weg, de Veldstraat.

Het perceel

Dit dichtbegroeide bos heeft een eenzijdige opstand van voornamelijk dennen. De ondergroei bestaat vooral uit mos (op een dikke laag humus) en dode takken. De dikke eiken aan de straatkant geven dit bosperceel een prachtig robuust aanzicht.

Het gebruik

De begroeiing en de perfecte ligging van dit boomrijke/vogelrijke perceel zorgen ervoor dat dit bos geschikt is voor houtwinning, maar vooral ook voor uw eigen persoonlijke natuurbeleving. Laat u betoveren door uw eigen bos en zorg zo zelf voor uw eigen inspanning én rust. Elke ingreep zorgt voor een grote kwaliteitsimpuls (qua ecologie en beleving).

Haal meer uit jouw natuur!

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Contactformulier

Nieuwsbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen