Helden, Limburg

Verkocht
LocatieBovensbos
Oppervlakte 13.920 m2

Omschrijving

De ligging

Het bosperceel is makkelijk te bereiken via de A67, N277 en de N562. Op 600 meter ten oosten van de kruising Bovensbos/Neerseweg gaat u linksaf en kunt u meteen de auto parkeren. Het bosperceel ligt direct aan de verharde weg: Bovensbos.

Het perceel

Het dichtbegroeide bos heeft een opstand van zowel loofbomen (ondermeer eiken en berken) als naaldbomen (dikke dennen). De grote variatie aan ondergroei, en de lichte glooiing, geven dit bosperceel een zeldzaam prachtige aanblik.

Het gebruik

De begroeiing en de unieke ligging van dit boomrijke perceel zorgen ervoor dat dit perceel bos geschikt is voor houtwinning, maar vooral ook voor uw eigen persoonlijke natuurbeleving. Laat u bekoren door uw eigen bos en zorg zo zelf voor uw eigen ontspanning en rust. Een belastingvrije investering in deze mooie groene omgeving.

Ontdek de kracht van je eigen natuur!

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Contactformulier

Nieuwsbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden