Zuidwolde, Drenthe

Verkocht
LocatieEkelenbergweg
Oppervlakte 3.420 m2

Omschrijving

De ligging

Het perceel is goed te bereiken vanaf de N48: Ommen- Hoogeveen. Bij de afslag Zuidwolde rijdt u richting het dorp en draait u op de rotonde de Oosterweg op. Uiteindelijk komt u op de Ommerweg. Na het kampeerterrein de Krententerp gaat u rechtsaf de Ekelenbergweg in. Na het kampeerterrein en het zandpad ligt het bosperceel aan uw rechterhand.

Het perceel

Het perceel heeft een serene opstand van voornamelijk lariksen. Een kronkelend ATB-route loopt over het perceel. Eventueel is deze route afsluitbaar. De onderbegroeiing bestaat uit zacht mos, klimop en hulst zodat het bos een sprookjesachtige rust uitstraalt.

Het gebruik

Dit is een fantastisch bos voor houtkap, dagrecreatie en natuurbeleving. De lariksen zijn geschikt voor houtbewerking door de rechte stammen. Maak werk van je eigen bos en haal meer uit jouw eigen natuur!

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Contactformulier

Nieuwsbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden