Broekhuizen, Limburg

Verkocht
LocatieHorsterweg
Oppervlakte 27.330 m2

Omschrijving

De ligging

Het bosperceel is makkelijk te bereiken via de A73, de N554 en de Nieuwe Baan. Op 500 meter tenoosten van de kruising Horsterweg/Meerlosebaan kunt u de auto direct bij het perceel parkeren. Een flinke houten poort geeft u toegang tot het bos.

Het perceel

Het bos is dichtbegroeid met mooie dikke dennen, eiken, berken en een grote variatie aan ondergroei. Het bosperceel is begrensd door een asfaltweg aan de zuidkant. Aan alle andere zijden van het perceel lopen flinke zandpaden. Samen met het dierrijke natuurreservaat is dit een uniek stukje Limburg.

Natuurreservaat Schuitwater

Het Schuitwater is een mooi zeer gevarieerdnatuurgebied rond een oude Maasgeul.

Het gebruik

De begroeiing en het glooiende karakter van dit vogelrijke bos zorgen ervoor dat dit bosperceel geschikt is voor uw persoonlijke natuurbeleving. Laat u betoveren door uw eigen bos en zorg zo zelf voor uw eigen rust. Een belastingvrije investering in deze uniekegroene omgeving.

Omdat de natuur het waard is!

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Contactformulier

Nieuwsbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden