Hengelo, Gelderland

Verkocht
LocatieVarsselseweg
Oppervlakte 25.700 m2

Omschrijving

De ligging
De percelen zijn goed te bereiken vanaf de N315: Zelhem-Ruurlo. Bij Veldhoek rijdt u de Varsselseweg in en ter hoogte van de Oude Zelhemseweg met fietspad ligt het bosperceel ingeklemd tussen de doorgaande weg, (zand)wegen en een groot weiland. Aan de zuidzijde bevindt zich een brede sloot.

De percelen
De percelen hebben een eenzijdige opstand van voornamelijk dennen. Aan de randen staan enkele berken, Hollandse en Amerikaanse eiken. De onderbegroeiing bestaat uit zacht mos, hulst en dorre takken.

Het gebruik
Elke ingreep in het bos zorgt voor een grote kwaliteitsimpuls, zowel qua ecologie als qua beleving. De rechte stammen van de dennen zijn prima stapelbaar. Maak werk van je eigen bos en haal meer uit jouw natuur!

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Contactformulier

Nieuwsbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden