Leersum, Utrecht

Verkocht
LocatieBergweg
Oppervlakte 7.630 m2
Prijs Verkoop bij inschrijving

Omschrijving

De ligging

Het bosperceel is eenvoudig te bereiken vanaf de Bergweg. Op de splitsing met de dwarsweg loopt, fietst of rijdt u het stiltegebied in. Indien u de het bord van Landgoed Het Hek treft gaat u linksaf de Grebbeberg op. Het bosperceel ligt aan de rechterkant.

Het perceel

Het perceel heeft een dichte opstand van diverse loof- en naaldbomen. Ook zijn er verschillende struiken en bosbessen aanwezig.

Het gebruik

Het perceel is perfect te bereiken en daarmee geschikt voor houtkap en dagrecreatie. Optimale rust in een dichtbevolkt Nederland. Ook is natuurbezit waardevast, inflatie ongevoelig en u geniet een belastingvoordeel van 1,2 % per jaar. Kortom: een 100% kans!

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Nieuwbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen