Venray, Limburg

Verkocht
LocatieBaggerweg
Oppervlakte 12.840 m2

Omschrijving

De ligging

Het bosperceel is makkelijk te bereiken via de A73 en de N553. Op zo’n 250 meter ten oosten van de kruising Weideweg/Baggerweg kunt u de auto bij het perceel parkeren.

Het perceel

Het dichtbegroeide bos kenmerkt zich door de vele elzen, enkele eiken en berken, alsmede een grote variatie aan ondergroei. Het perceel is begrensd door een asfaltweg (zuid), een grasland (noord en west) en een bosperceel (oost). Als eigenaar van dit bos zit u op de 1ste rang aan De Leunse Paes.

Het gebruik

De begroeiing en de unieke ligging (met uitzicht op het vogelrijk natuurgebied) zorgen ervoor dat dit perceel geschikt is voor houtwinning, maar vooral ook voor uw eigen persoonlijke natuurbeleving. Laat u betoverendoor uw eigen plek in de Limburgse natuur. Een belastingvrije investering in deze unieke groene omgeving.

Omdat de natuur het waard is!

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Contactformulier

Nieuwsbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden