Lierop, Brabant

Verkocht
LocatieBroekkant
Oppervlakte 3.780 m2

Omschrijving

De ligging

Het bosperceel is makkelijk te bereiken via de A67 en de N266. 700 meter ten zuiden van de kruising Mierloseweg/Winkelstraat ziet u de zandweg welke u leidt naar het perceel. Na 250 meter ziet u een tweesprong, net daarvoor ligt het bosperceel aan uw linkerhand.

Het perceel

Het bosperceel kenmerkt zich door talrijke dennen, enkele berken, meerdere verspreide eiken en een grote variatie aan ondergroei. De westgrens is goed zichtbaar door een duidelijk hoogteverschil in het bos. Dit geeft het bos haar prachtige aanblik.

Het gebruik

De begroeiing en de unieke ligging van dit dierrijke bos (reeën, konijnen en vooral veel vogels) zorgen ervoor dat dit perceel bos geschikt is voor houtwinning, maar vooral ook voor uw eigen persoonlijke natuurbeleving. Laat u betoveren door uw eigen bos en zorg zo zelf voor uw eigen ontspanning. Een belastingvrije investering in deze mooie groene omgeving.

Ontdek de kracht van je eigen natuur!

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Contactformulier

Nieuwsbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden