Lochem, Gelderland

Verkocht
LocatieVordenseweg
Oppervlakte 10.980 m2

Omschrijving

De ligging

De percelen zijn goed te bereiken vanaf de N346: Zutphen-Lochem. Vanaf de rotonde draait u rechtsaf de Vordenseweg op. Nabij Scouting De Witte Wieven en het EuroParcs Resort “De Achterhoek” liggen de percelen bosgrond direct aan de openbare, verharde weg. Aan de achterkant grenst het aan een andere bospercelen.

De percelen

De percelen hebben een opstand van voornamelijk lariksen. Aan de weg staat een stevige rij (Amerikaanse) eiken. De onderbegroeiing bestaat uit voornamelijk mos zodat het bos een serene, sprookjesachtige rust uitstraalt.

Het gebruik

De percelen zijn prima te ontsluiten door een simpele inrit te maken. De lariksen zijn geschikt voor houtbewerking. De rechte stammen zijn robuust op elkaar te stapelen. Maak werk van je eigen bos en haal meer uit jouw natuur!

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Contactformulier

Nieuwsbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden