Nieuw-Milligen, Gelderland

Verkocht
LocatieMeerveldseweg
Oppervlakte 4.925 m2

Omschrijving

De ligging

Het perceel is mooi gesitueerd. Het is gelegen nabij de rotonde in Nieuw-Milligen. Volg de N310 in noordelijke richting naar Uddel/Harderwijk en ga ter hoogte van de kazerne rechtsaf het bospad in. Aan de indrukwekkende beukenlaan ligt het perceel rechts. Restaurant Bud’s Tolhuis no 11, Wildpark het Aardhuis en Radio Kootwijk liggen in de buurt.

Het perceel

Het perceel ligt in een relatief rustig gebied en ligt aan een breed bospad. Het heeft een gemengde opstand van voornamelijk dennen en prunus. Ook is er een enkele eik en beuk. Op sommige plekken zijn zelfs bosbessen! De herten, zwijnen en vogels komen u tegemoet temidden van dit mooie, rustige bosgebied.

Het gebruik

De toekomstmogelijkheden van het perceel staan vast omdat het behoort tot Natura 2000-gebied De Veluwe. Het perceel is bos en blijft bos. Het bosperceel is geschikt voor de winning van haardhout en dagrecreatie. Ontdek de kracht van je eigen natuur!

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Contactformulier

Nieuwsbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden