Hoge Hexel, Wierden, Overijssel

Verkocht
LocatiePiksenweg
Oppervlakte 32.132 m2
Prijs Verkoop bij inschrijving

Omschrijving

De ligging

Het bosperceel ligt aan de Piksenweg tussen Hoge Hexel en Nijverdal. Tussen de Saamsweg en een eigen ingang aan de Schaddenbeltsweg ligt het bos ingeklemd door verharde plattelandswegen en een maïsveld. De omgeving straalt een oorverdovende rust uit.

Het perceel

Het perceel heeft een dichte opstand van Amerikaanse eiken, dennen, berken en eiken. Door de glooiende ondergrond en kronkelpaden ontstaat een spannend geheel.

Het gebruik

Het perceel is prima in te richten naar uw eigen smaak. Perfect als staanplaats voor uw camper, als plek voor uw persoonlijke workout of gewoon als levende voorraad haardhout. Daarnaast is bosgrond waardevast, inflatie ongevoelig en vrijgesteld van de vermogensbelasting (box 3).

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Nieuwbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen