Vaassen, Gelderland

Verkocht
LocatieWulfterbos, Weteringdijk
Oppervlakte 35.150 m2

Omschrijving

De ligging.

Het bosperceel ligt nabij de afslag 26 van de A50. Nadat u richIng Terwolde rijdt slaat u direct rechtsaf de Weteringdijk in. Na ± 1 kilometer slaat u na de manege het zandpad in. Dit pad is een openbare gemeenteweg! U rijdt het bos tegemoet.

Het perceel

Het bos is een paar jaar geleden gerooid. De eigenaar heeft er een grote variatie bomen en struiken aangeplant. De opstand bestaat uit o.a. populieren, elzen, vlier, lijsterbes en wilgen. Door de vochIge en vruchtbare grond groeit het bos als kool.

Het gebruik

Het bosperceel is vrij gelegen in een overwegend landbouwgebied. Er zijn prille plannen om een zonnepark aan te leggen tegen het bos aan. Vooralsnog lijkt het bos vooral geschikt voor liefhebbers van bijzondere planten, vogels en dieren. Ontdek de pracht van je eigen natuur!

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Contactformulier

Nieuwsbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden