't Harde, Gelderland

Verkocht
LocatieBrandweg
Oppervlakte 1.900 m2

Omschrijving

De ligging

Het bosperceel ligt ten westen van ‘t Harde. Het ligt op kleine afstand van afrit 16 van de A28. Via de Burgemeester Ulco de Vriesweg gaat de verharde weg na een slagboom over in een zandpad. Het gebied “De Haere” is grotendeels in eigendom van Geldersch Landschap. Nabij het bos ligt een actieve stuifzandgebied en een heideveld met jeneverbes.

Het perceel

Het perceel heeft een opstand van dennen, berken, eiken en prunus. De onderbegroeiing bestaat uit bosbessen, mos en hulst. Het perceel is licht geaccentueerd met hoogteverschillen van enkele meters.

Het gebruik

Het perceel ligt met 2 zijden aan een goed berijdbaar zandpad. Het perceel is in te richten naar uw eigen smaak. Uw eigen hakhout bos, workout bos of bushcraft bos. Het is allemaal mogelijk! Daarnaast is bosgrond waardevast, inflatie ongevoelig en is het vrijgesteld van de vermogensrendementsheffing (box 3).

Let op!

Dit perceel wordt verkocht bij inschrijving. U kunt uw bieding uitbrengen voor vrijdag 4 december 12 uur via onderstaande groene knop "inschrijving". De minimale prijs is 4.900 euro k.k. We gaan dus ervan uit dat een bieding kosten koper is.
https://www.bosgrond.nl/vaak-gestelde-vragen/wat-zijn-de-kosten-voor-de-eigendomsoverdracht

Elke bieding zullen we persoonlijk bevestigen. Tevens geven we vrijdagmiddag 4 december uitsluitsel. We zien uw bieding graag tegemoet.

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Contactformulier

Nieuwsbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden