Neede, Gelderland

Verkocht
LocatieHaardijk
Oppervlakte 16.810 m2

Omschrijving

De ligging

Het perceel ligt tussen de plaatsen Gelselaar en Markvelde. Via de provinciale wegen N745 (Lochem-Goor) en de N315 (Borculo-Neede) is het te bereiken. In de buurt liggen de vakantieterreinen: Buitenplaats Dennehoek, Landgoed de Bollert en minicamping de De Hooiberg.

Het perceel

De weilanden zijn aangeduid als natuur en zijn dus subsidiabel. Het noordelijke deel (nr. 5098) en het smalle deel (nr. 5378) is kruiden- en faunarijk grasland (N12.02). Het zuidelijke deel (nr. 5377) wordt op dit moment ingericht als vochtige heide (N06.04). De eigenaar zelf bepaalt het beheer. Maaien en afvoeren, extensief grazen behoort tot de mogelijkheden.

Het gebruik

Het perceel geeft u de kans uw eigen natuur te ontwikkelen met bijzondere planten, insecten, vogels en andere dieren. Lokale (agrarische) natuurbeheer organisaties helpen u graag de Achterhoek verder te verfraaien.

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Contactformulier

Nieuwsbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden