Helden, Limburg

Verkocht
LocatieBovensbos/Neerseweg
Oppervlakte 6.850 m2
Prijs Verkoop bij inschrijving

Omschrijving

De ligging

Het perceel is gemakkelijk te bereiken via de A67, N277 en de N562. Op 350 meter ten oosten van de kruising Bovensbos/Neerseweg gaat u linksaf en kunt u de auto parkeren. Een breed bospad brengt u naar de westkant van dit bijzondere bosperceel.

Het perceel

Het zeer dichtbegoeide bos kenmerkt zich door mooie, grote eiken, berken, dennen en een grote variatie aan ondergroei. Het bosperceel is begrensd door een bosweg (west), een klein zandgebied (oost) en bospercelen (noord en zuid). Deze unieke omgeving zorgt voor een fantastisch aanzicht.

Het gebruik

De begroeiing en de prachtige ligging van dit boomrijke bos zorgen ervoor dat dit perceel geschikt is voor houtwinning, maar vooral ook voor uw eigen persoonlijke natuurbeleving. Laat u bekoren door uw eigen perceel bos en zorg zo zelf voor ontspanning en rust. Een belastingvrije investering in deze unieke groene omgeving.

Omdat avontuur in je natuur zit!

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Nieuwbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen