Epe, Gelderland

Verkocht
LocatieKamperweg
Oppervlakte 6.700 m2
Prijs Verkoop bij inschrijving

Omschrijving

De ligging.

Het bosperceel ligt ten noorden van het dorp Epe. Vanaf de A50 is het dorp snel te bereiken vanuit de bebouwde kom: u rijdt de Kamperweg af en gaat 2 afsluitbare hekken door. Het bos ligt rechts aan beide zijden van een zandpad. In de buurt is restaurant de Ossenstal, Fletcher Hotel Epe en wildkijkscherm ’t Eperholt met diverse belevingsroutes.

Het perceel

Het bos kent een open, gevarieerde opstand van volwassen bomen (eik, berk, den, lariks, beuk en spar). De ondergroei bestaat uit mos en bosbessen.

Het gebruik

Het bosperceel maakt onderdeel uit van het Europese Natura 2000 gebied de Veluwe. Het is bos en blijft bos, nu en in de verre toekomst. De plek is verschoond van gebiedsvreemde geluiden. Alleen de vogels, zwijnen, herten en andere bosdieren kunt u horen en zien. Kortom een perfecte plek voor iemand die de taal spreekt van de natuur.

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Nieuwbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen