Grashoek, Limburg

Verkocht
LocatieMarisbaan, Grashoek
Oppervlakte 37.275 m2
Prijs Verkoop bij inschrijving

Omschrijving

De ligging 

Het bosperceel is makkelijk te bereiken via de A67 en de N275. Op 900 meter ten noorden van de kruising Turnhoutseweg/Ontginningsweg kunt u de auto bij het perceel parkeren. Het bospad, dat de zuidgrens aangeeft, geeft u toegang tot het bos. 

Het perceel 

Het bos kenmerkt zich door mooie, grote eiken, dennen, berken en een grote variatie aan onder-groei. Het bosperceel is begrensd door een brede bosweg (oost), een grasland (west) en bospercelen (noord en zuid). Rijkbegroeide groene lanen geven het bosperceel een fantastische aanblik. 

Het gebruik

De begroeiing en de unieke ligging van dit vogelrijke bos zorgen ervoor dat dit perceel geschikt is voor houtwinning, maar vooral ook voor uw eigen persoonlijke natuurbeleving. Laat u betoveren door uw eigen bos en zorg zo zelf voor uw eigen rust. Een belastingvrije investering in deze unieke groene omgeving. Omdat de natuur het waard is! 

Monument 

Vlakbij het bosperceel vindt u een monument van de 2de wereldoorlog, ter nagedachtenis aan een in 1943 neergestort Engels vliegtuig. 

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Nieuwbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen