Helden, Limburg

Verkocht
LocatieKeup, Helden
Oppervlakte 6.740 m2
Prijs Verkoop bij inschrijving

Omschrijving

De ligging

De drie bospercelen zijn uitstekend te bereiken via de A67 (afrit 38) en de N277/N562. Ongeveer 1100 meter ten zuiden van de kruising Keup/Roggelseweg liggen de percelen (vlak bij elkaar), aan de rechterkant van de verharde zandweg. U kunt uw auto bij de drie bospercelen parkeren.

De percelen

De percelen zijn toegankelijk via een eigen pad en lage begroeiing. De opstand bestaat uit naaldbomen (dennen) en loofbomen (eiken, berken). De ondergroei bestaat vooral uit bramen, varens en gras/mos. De unieke ligging van de drie bospercelen zorgt, samen met een lange bomenlaan, voor een idyllische aanblik.

Het gebruik

De fraaie ligging van de deze bospercelen zorgt ervoor dat ze uitstekend geschikt zijn voor zowel recreatie, houtwinning, vogelspotten als natuurbeleving. Vanzelfsprekend kunt u de bospercelen naar uw eigen hand zetten. Kortom een uitstekende (belastingvrije) investering in uw eigen groene leefomgeving.   

Omdat de natuur het waard is!       

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Nieuwbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen