Doorwerth, Gelderland

Verkocht
LocatieKievitsdel
Oppervlakte 13.050 m2

Omschrijving

De ligging

Het perceel is het beste te bereiken vanaf de A 50, afrit 19. Via de provinciale weg N 225 richting Arnhem gaat u bij de stoplichten rechtsaf naar de Van der Molenallee, Kievitsdel. Naast nummer 19 begint het bos totaan het vrijliggende fietspad dat dwars door het bos gaat.

Het perceel

Het perceel heeft een robuuste opstand van voornamelijk dikke eiken. Daarnaast staan er berken, dennen, lijsterbes, etc. op een zachte bodem van bosgrond met varens. De grenzen zijn kraakhelder: De verharde weg, een onverhard pad en een fietspad.

Het gebruik

Dit is een fantastische rustplek in stedelijk gebied. Wordt baas in eigen bos en ontdek de waarde van de natuur! Bebouwing is uitgesloten maar bouwwerken tot 1,5 meter hoogte zijn mogelijk.

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Contactformulier

Nieuwsbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden