Beesel, Limburg

Verkocht
LocatieHeidenheimseweg
Oppervlakte 9.440 m2

Omschrijving

De ligging

Het bos ligt tussen de Maas en Duitsland. Het perceel is goed bereikbaar door de nabijheid van de afrit 18, Beesel van de A73. Het bos is omringd door gronden van het opengestelde landgoed Heidenheim. In de buurt ligt het dorp Swalmen, een camping en een golfterrein.

Het perceel

Het perceel is recent omgevormd van landbouw naar natuur als compensatie voor de aanleg van de A73. De bodem is
gedeeltelijk afgeschraapt en aangeplant zodat er een grote variatie aan bomen, struiken en planten kan ontstaan. Zo
zijn er beuken, acacia’s en eiken aangeplant. Het aanzicht is mooi door de open plekken, hoogteverschillen en de talloze doorkijkjes.

Het gebruik

Het perceel is prima geschikt voor verschillende buitenhobby’s. De ecologische rijkdom is interessant voor de natuurliefhebber. Ook is het een perfecte plek voor particuliere natuurbouw experimenten maar het moet wel natuur blijven. Kortom: een duurzame, belastingvrije investering in uw eigen leefomgeving!

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Contactformulier

Nieuwsbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden