Kessel, Limburg

Verkocht
LocatiePeelweg, Kessel
Oppervlakte 72.880 m2

Omschrijving

De ligging

Het forse bosperceel is uitstekend te bereiken via de A67 (afslag 38) en de N277. Ongeveer 1200 meter ten noorden van de kruising Heideweg/Heldenseweg gaat u rechtsaf (Peelweg). Na ruim 700 meter ziet u het perceel links van de weg liggen. U kunt uw auto vlakbij het bos parkeren op uw eigen bosweg.

De percelen

Dit zeer omvangrijke bos is dicht begroeid met berken, maar er is ook een deel met vooral eiken. De ondergroei bestaat vooral uit varens, gras en mos. De unieke ligging zorgt, samen met de lange bomenlaan, voor een sprookjesachtige aanblik.

Het gebruik


De unieke ligging van het boomrijke bosperceel (hemelsbreed 3 kilometer ten westen van de Maas) zorgt ervoor dat dit bos prima geschikt is voor zowel recreatie, houtwinning, vogelspotten als natuurbeleving. Vanzelfsprekend kunt u dit volumineuze bosperceel naar uw eigen hand zetten zodat het optimaal voldoet om uitgebreid te gaan bosbaden. Kortom een prachtige belastingvrije belegging in uw eigen groene leefomgeving.                                               

Omdat de natuur het waard is!

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Contactformulier

Nieuwsbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden