Kessel, Limburg

LocatiePeelweg, Kessel
Oppervlakte 60.920 m2
Prijs € 88.900 k.k.

Omschrijving

De ligging

De drie forse bospercelen zijn uitstekend te bereiken via de A67 (afslag 38) en de N277. Ongeveer 1200 meter ten noorden van de kruising Heideweg/Heldenseweg gaat u rechtsaf (Peelweg). Na ruim 700 meter ziet u de percelen links en rechts van de weg liggen. U kunt uw auto vlakbij het bos parkeren op uw eigen bosweg.

De percelen

Dit zeer omvangrijke bos is dicht begroeid met vooral eiken, berken, dennen en lariksen. De ondergroei bestaat vooral uit varens, gras en mos. De unieke ligging van de drie bospercelen zorgt, samen met de lange bomenlaan, voor een sprookjesachtige aanblik.

Het gebruik


De unieke ligging van de boomrijke bospercelen (hemelsbreed 3 kilometer ten westen van de Maas) zorgt ervoor dat dit bos prima geschikt is voor zowel recreatie, houtwinning, vogelspotten als natuurbeleving. Vanzelfsprekend kunt u deze drie volumineuze bospercelen naar uw eigen hand zetten zodat het optimaal voldoet om uitgebreid te gaan bosbaden. Kortom een prachtige belastingvrije belegging in uw eigen groene leefomgeving.                                               

Omdat de natuur het waard is!

Brochure

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Nieuwbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen