Ruurlo, Gelderland

Verkocht
LocatieBerenschotweg
Oppervlakte 4.573 m2

Omschrijving

De ligging

Het perceel is het beste te bereiken vanaf de N 319, Ruurlo-Groenlo. Via de Goudvinkendijk slaat u linksaf de Berenschotweg in, parallel aan de Meibeek. Voorbij de kruising met de Kooiersdijk ligt het vrijgelegen bos aan de rechterzijde direct aan de openbare weg.

Het perceel

Het perceel heeft een robuuste, gemengde opstand van voornamelijk dikke eiken. Daarnaast staan er berken, dennen, lijsterbes, etc. op een zachte bodem van bosgrond. Door de ligging aan de weg en een landbouwakker zijn de grenzen kraakhelder.

Het gebruik

Dit is een plek om tot jezelf te komen. Herten, vogels en andere dieren wonen hier en dat kun je zien en horen! Geniet van de stilte en neem hier de ruimte om te ademen.

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Contactformulier

Nieuwsbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden