Zeeland, Brabant

Verkocht
LocatieRusven, Kreitsberg
Oppervlakte 18.610 m2
Prijs Verkoop bij inschrijving

Omschrijving

De ligging

Het bosperceel is gemakkelijk te bereiken via de N324 en de N277. Zo’n 600 meter ten oosten van de rotonde Bergmaas/Peelweg gaat u linksaf (Kreitsberg), u rijdt dan recht op het perceel af. U kunt uw auto óp de hoek van het bos parkeren (voorbij de lantaarnpaal).

Het perceel

Dit perfect bereikbare bos is dicht begroeid met eiken, berken en dennen. De ondergroei bestaat uit bramenstruiken, varens en mos. De unieke ligging, tussen uitgestrekte weilanden, creëert samen met de twee bomenlanen, en het bosven aan de noordkant, een fantastisch panorama.

Airbornepad Market Garden

Het bosperceel ligt direkt aan het Airbornepad. Het Airbornepad Market Garden is een 220 km lang wandelpad van Lommel naar Arnhem.

Het gebruik

De unieke ligging van dit boomrijke bosperceel zorgt ervoor dat dit bos uitstekende geschikt is voor zowel recreatie, houtwinning, vogelspotten, houtwinning als natuurbeleving. Omdat de natuur het waard is!

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Nieuwbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen