Westerhoven, Brabant

Verkocht
LocatieHeuvel
Oppervlakte 5.930 m2

Omschrijving

De ligging

Het bosperceel is makkelijk te bereiken via de A67 en de N397. Ongeveer 600 meter ten zuiden van de kruising Boshovensestraat/Dorpsstraat (Riethoven) ligt het toegangspad tot het bos, volg de route zoals vermeld in deze brochure.

Het perceel

Dit zeer gevarieerde bosperceel is begroeid met eiken, berken, dennen, varens, bramen en mossen. Deze grote variatie aan bomen zorgt, samen met het buitengewoon prachtige panorama, voor een unieke bosbeleving. Het bosperceel geeft je direct het gevoel ver van de bewoonde wereld te zijn.

Het gebruik

De unieke ligging en de dichte begroeiing van dit boeiende bos maken dit perceel bijzonder geschikt voor outdooractiviteiten zoals vogels spotten, bushcraft en survival. Eigendom van dit perceel is bovendien een groene, belastingvrije investering in uw eigen natuurlijke omgeving.

Omdat overleven in je natuur zit!

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Contactformulier

Nieuwsbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden