Son en Breugel, Brabant

Verkocht
LocatieVernhout, Airborneweg
Oppervlakte 780 m2
Prijs Verkoop bij inschrijving

Omschrijving

De ligging

Het bosperceel is makkelijk te bereiken via de A2 of de A50 en de N619/N620. Ruim 400 meter ten westen van de kruising Landingsweg/Airborneweg ligt het perceel aan de linkerkant van de weg. U kunt uw auto bij het bosperceel parkeren.

Het perceel

Dit uitstekend bereikbare bosperceel is uitsluitend begroeid met talrijke prachtige berkenbomen. De ondergroei bestaat uit bramenstruiken en mos. De unieke ligging, tussen twee uitgestrekte weilanden, creëert een fantastisch panorama. De reeds bestaande erfdienstbaarheid (langs de sloot) zorgt ervoor dat u bij uw perceel kunt komen.

Landingsgebied “Market Garden”

Op 17 september 1944 was het vlakke en vooral overzichtelijke gebied (waarin het bosperceel ligt) één van de belangrijkste landingsgebieden voor de parachutisten en gliders van Operatie Market Garden.

Het gebruik

De unieke ligging van dit boomrijke perceel zorgt ervoor dat dit bos uitstekende geschikt is voor zowel vogelspotten, als eigen bos voor uw hond én als eigen natuurlijke fotostudio.

Wordt ongestoord één met de natuur!

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Nieuwbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen