Bergeijk, Brabant

Verkocht
LocatieBucht
Oppervlakte 3.500 m2
Prijs Verkoop bij inschrijving

Omschrijving

 

De ligging

Het bosperceel is makkelijk te bereiken via de A67, de N397, en de N613. Ruim 300 meter ten noorden van de asfaltweg (Bucht) ligt het perceel direct aan de toegangsweg. U kunt uw eigen auto óp het bosperceel parkeren.

Het perceel

Dit zeer gevarieerde bosperceel is begroeid met eiken, berken, dennen, varens, mossen en de zaailingen van de eiken. Deze grote variatie aan bomen zorgt, samen met een lichte glooiing, voor een unieke bosbeleving. Aan de oostkant loopt een brede zandweg, aan de noord- en oostkant slingert een goed begaanbaar zandpad.

Het gebruik

De directe bereikbaarheid van dit boeiend bos maakt dit perceel buitengewoon geschikt voor zowel dagrecreatie, eigen houtwinning als natuurbeleving. Eigendom van dit perceel is een groene, belastingvrije investering in uw eigen natuurlijke omgeving.
Omdat bos kostbaar is!

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Nieuwbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen