Dalfsen, Overijssel

Verkocht
LocatieHessenweg
Oppervlakte 7.875 m2

Omschrijving

De ligging

De ligging en bereikbaarheid van het gebied is goed. Vanaf de N340 Zwolle-Ommen is het perceel via de ventweg goed te bereiken. Op het perceel zelf lopen enkele wandel- en hertenpaadjes. De kavelgrenzen zijn moeilijk herkenbaar in het veld. Het perceel grenst aan een aantal stuifduinen.

Het perceel

Het perceel heeI een opstand van voornamelijk dennenbomen. Daarnaast zijn er enkele loofbomen (eiken, prunus en berken) en naaldbomen (spar en hulst). Door bomenkap ontstaan uw eigen mooie paadjes en plekjes. Tegelijkertijd zorgt meer zonlicht voor meer struiken en bosbessen als onderbegroeiing.

Het gebruik

Het bos is geschikt voor eigen houtkap, sportieve outdoor- of bushcraft activiteiten. Wordt één met jouw eigen natuur. Als avontuur in je natuur zit is dit een bos voor jou!

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Contactformulier

Nieuwsbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden