Sevenum, Limburg

Verkocht
LocatieHelenaveenseweg
Oppervlakte 2.584 m2
Prijs Verkoop bij inschrijving

Omschrijving

De ligging

Het bosperceel is makkelijk te bereiken via de A67 en de Midden Peelweg N277. Ruim een kilometer ten oosten van de kruising Helenaveenseweg/Midden Peelweg ligt het perceel aan de linkerkant direkt aan de asfaltweg. U kunt uw auto bij het bosperceel parkeren.

Het perceel

Dit uitstekend bereikbare bosperceel is begroeid met dikke dennen. Enkele verspreide loofbomen zorgen, samen met de lichte glooiing, voor een wonderbaarlijke bosbeleving. Zowel aan de oostkant als aan de noordkant van het perceel loopt een brede zandweg.

Het gebruik

De perfecte bereikbaarheid van dit boomrijke bos zorgt ervoor dat dit perceel uitstekende geschikt is voor zowel recreatie, houtwinning als natuurbeleving. Eigendom van dit perceel is een groene belastingvrije investering in je eigen natuurlijke omgeving.

Ontdek de waarde van jouw natuur!

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Nieuwbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen