Baarle-Nassau, Brabant

Verkocht
LocatieSchaluinen, Baarle-Nassau
Oppervlakte 1.895 m2
Prijs Verkoop bij inschrijving

Omschrijving

De ligging

Het bosperceel is gemakkelijk te bereiken via de A67 en de N260. Op 500 meter ten oosten van de kruising Turnhoutseweg/Eindegoorweg slaat u linksaf. Hier begint de bosweg (Schaluinen) die u vlakbij de ingang van het perceel brengt. U kunt de auto direct bij het perceel parkeren.

Het perceel

Met dit kleine bos, begroeid met dennen en eiken, zit u op de eerste rang van Landgoed Schaluinen. Lange groenbegroeide lanen zorgen voor ‘n extra wonderbaarlijke bosbeleving. Het bosperceel is begrensd door brede bospaden en een grasland.

Het gebruik

Mede door de goede bereikbaarheid is dit unieke bosperceel dé ideale plek voor al uw natuurlijke belevenissen. Het perceel is uitermate geschikt voor dagrecreatie, en vooral voor úw natuurbeleving. Laat u betoveren door uw eigen bos en zorg zo zelf voor uw eigen rust.

Zeg de bewoonde wereld even vaarwel!

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Nieuwbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen