Luyksgestel, Brabant

Verkocht
LocatieKapelweg
Oppervlakte 8.200 m2
Prijs Verkoop bij inschrijving

Omschrijving

 

De ligging
Het bosperceel is gemakkelijk te bereiken via de A67 en de Postelseweg/Witrijt. Op ruim 700 meter ten oosten van de kruising Postelscheheideweg/Kapelweg begint de bosweg die eindigt vlakbij de ingang van het bos. U kunt de auto direct bij het perceel parkeren.

Het perceel
Dit gevarieerde bos is begroeid met dennen, eiken en berken. De zonrijke stroken gras zorgen voor veel licht en een wonderbaarlijke bosbeleving. De vier grenzen van het bosperceel zijn duidelijk gemarkeerd door brede bospaden, die bovendien zorgen voor een ideale ontsluiting.

Het gebruik
Mede door de goede bereikbaarheid is dit veelzijdige bosperceel dé ideale plek voor al uw avontuurlijke outdoor belevenissen. Het perceel is uitermate geschikt voor actieve dagrecreatie, houtwinning en vooral voor úw natuurbeleving. Laat u betoveren door uw eigen bos en zorg zo zelf voor uw eigen rust. Omdat de natuur je beweegt!

 

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Nieuwbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen