Horst, Limburg

Verkocht
LocatieSt. Jorisweg
Oppervlakte 10.575 m2
Prijs Verkoop bij inschrijving

Omschrijving

De ligging

Het bosperceel is makkelijk te bereiken via de A73 en de Midden Peelweg N556. Ruim 800 meter ten oosten van de kruising St. Jorisweg/Stationsstraat, Bij het St. Joris kappelletje ga je rechtsaf, het bosperceel ligt direct aan de brede bosweg. Je kunt je auto vlakbij het bosperceel parkeren. De afstand tot het locale NS-station is 1,5 kilometer.

Het perceel /dassenburcht

Dit dichtbegroeide jonge bos is rijk voorzien van loofbomen, vooral berken en eiken. De verspreide naaldbomen zorgen, samen met de lichte glooiing, voor ‘n wonderbaarlijke bosbeleving. De op het perceel aanwezige (en bewoonde) dassenburcht, en de ongeveer 15 locale reeën,  geven het bos haar unieke karakter.

Het gebruik

Het perceel is uitstekend geschikt voor het winnen van je eigen haardhout of recreatie. Vanzelfsprekend kun je jouw perceel naar je eigen hand zetten zodat het optimaal voldoet om te gaan bosbaden. Kortom een prachtige belastingvrije belegging in je eigen groene leefomgeving.                                               

Jouw natuur, jouw toekomst!

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Nieuwbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen