Kootwijk, Gelderland

Verkocht
LocatieAsselseweg
Oppervlakte 29.260 m2

Omschrijving

De ligging

Het perceel is supersnel te bereiken vanaf afslag 18, Kootwijk van de A1. Via de Nieuw Milligenseweg en de Asselseweg ligt het bos direct aan de Kerkendelweg. Iets verder is een zevensprong van paden centraal in het bos. In de buurt liggen verschillende vakantieparken en maneges. Het is een knooppunt van recreatieve routes, zowel te fiets, te voet als te paard tussen Radio Kootwijk en het dorp Kootwijk.

Het perceel

Het perceel heeft een open, gemengde opstand van allerlei bomen en struiken waaronder dennen, berken en eiken. Herten en zwijnen laten zich regelmatig zien.

Het gebruik

Dit is een supermooie plek. Deze bomen groeien tot in de hemel. Wat schaars is heeI toekomst. Het gebied is Europees beschermd als natura 2000 gebied. Toch is de lokatie zo uniek dat er in de toekomst kansen liggen voor duurzame initiatieven. Haal meer uit uw eigen bos!

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Contactformulier

Nieuwsbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden