Terwolde, Gelderland

Verkocht
LocatieNijbroekse Wetering
Oppervlakte 15.140 m2
Prijs Verkoop bij inschrijving

Omschrijving

De ligging

Het gebied is uitstekend te bereiken via afslag 26 van de A50: Vaassen, Terwolde. Via de provinciale weg N792 richting Terwolde ligt de Nijbroekse Wetering tussen de Bekendijk en de Middendijk. De percelen liggen allemaal aan het onverharde schouwpad van het kanaal. Het zuidelijkste perceel ligt aan de verharde weg (de Kadijk), de middelste aan een half-verharde weg en het noordelijkste perceel is alleen via het schouwpad te bereiken.

De percelen

De percelen zijn afwisselend met een poel/kolk, een grasveldje en een bos met voornamelijk essen en elzen. Met unieke planten (orchideeën en kruiden) en dieren (watervogels en marterachtigen). Kortom: Een natuurlijke belevenis in de IJsselvallei!

De toekomst en gebruik

De toekomstmogelijkheden van de percelen staan vast. Op de natuurbeheerkaart van de provincie hebben de percelen een natuurdoeltype meegekregen. Ze komen dus in aanmerking voor natuursubsidie. De poelen zijn waarschijnlijk tijdens een laatste ruilverkaveling aangelegd door Staatsbosbeheer. Door het gebied loopt een recreatief fietspad en een klompenpad. De percelen zijn fantastisch voor natuurfotografen en vogelaars. Spreek de taal van je eigen natuur!

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Nieuwbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen