Arriën, Overijssel

Verkocht
LocatieVeldsteeg
Oppervlakte 3.912 m2

Omschrijving

De ligging
De bereikbaarheid van het perceel is perfect. Het ligt aan de oude verbindingsweg tussen Ommen en Hardenberg. Deze weg is verkeersluw gemaakt met de komst van de provinciale weg de N36. Direct aan de Coevorderweg is het zandpad de Veldsteeg in te rijden.

Het perceel
Het perceel heeH een opstand van lariksen en dennen. Ook staat er een enkele jeneverbes en een berk. De onderbegroeiing is mos en pitriet.

Het gebruik
Het bos is een Europees natura 2000-gebied, dus de bestemming bos/natuur zal nooit veranderen. Wel mag u uw eigen bos onderhouden door te dunnen (> 60% van het bladerdek moet bedekt blijven). Het bos is fantastisch te gebruiken voor een natuurlijke work-out. De rechte stammen van de lariksen zijn bruikbaar voor palen of uw eigen blokhutje. Geef je oerdriften de ruimte en ga aan de slag met (motor)zaag en bijl. Geniet van het gevoel dat je leeft!

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Contactformulier

Nieuwsbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden