Maasbree, Limburg

Verkocht
LocatieLang Hout
Oppervlakte 4.400 m2

Omschrijving

De ligging

Het bosperceel is makkelijk te bereiken via de A67 en de Midden Peelweg N277. Ruim 300 meter ten zuiden van de kruising Lang Hout/Oude Heldenseweg ligt het perceel aan de linkerkant, direct aan de asfaltweg. U kunt uw auto bij het bosperceel parkeren.

Het perceel

Dit dichtbegroeide jonge bos is rijk begroeid met jonge elzen. De verspreide eiken en berken zorgen, samen met de bamboestruiken aan de zuidwest kant, voor ‘n wonderbaarlijke bosbeleving.

Het gebruik

De perfecte bereikbaarheid maakt (samen met een dikke humuslaag) dit perceel tot een multifunctioneel bos. Het perceel is geschikt voor zowel recreatie, houtwinning als het kweken van bijvoorbeeld bramen/frambozen en truffels. Ervaar de pracht van je eigen    natuur met het uitzicht over de Lang Houtse landerijen.  

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Contactformulier

Nieuwsbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden