Sevenum, Limburg

Verkocht
Locatiehelenaveenseweg
Oppervlakte 12.054 m2

Omschrijving

De ligging

Het bosperceel is makkelijk te bereiken via de A67 en de Midden Peelweg N277. Ongeveer één kilometer ten oosten van de kruising Helenaveenseweg/Midden Peelweg ligt het perceel aan de rechterkant, 350 meter ten zuiden van de asfaltweg. Er is voldoende gelegenheid om uw auto te parkeren.

Het perceel

Dit dichtbegroeide bos is rijk begroeid met dikke dennen. De verspreide eiken en berken zorgen, samen met enkele zonrijke open ruimtes, voor een wonderbaarlijke bosbeleving.

Het gebruik

De perfecte bereikbaarheid van dit  boomrijke bos zorgt ervoor dat dit perceel uitstekende geschikt is voor zowel recreatie, houtwinning als natuurbeleving. Eigendom van dit perceel is een groene belastingvrije investering in je eigen natuurlijke omgeving.

Ontdek de waarde van jouw natuur!

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Contactformulier

Nieuwsbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden