Eperweg, 't Harde

Verkocht
LocatieEperweg, 't Harde
Oppervlakte 4.750 m2
Prijs Verkoop bij inschrijving

Omschrijving

De ligging

Het bosperceel ligt ten westen van ‘t Harde. Het ligt op een kleine afstand van afrit 16 van de A28. Via de Burgemeester Ulco de Vriesweg gaat de verharde weg na een slagboom overin een zandpad. Het gebied “De Haere” is grotendeels in eigendom van Geldersch Landschap. Rond het dennenbos ligt een actieve stuifzandgebied en een heideveld met jeneverbes.

Het perceel

Het perceel heeft een opstand van uitsluitend dennen. De onderbegroeiing bestaat uit bosbessen en hulst. Het perceel is netjes bijgehouden en heeft een open structuur.

Het gebruik

Het perceel ligt op 25 meter van een breed zandpad. Het perceel is in te richten naar uw eigen smaak. Uw eigen uitstrooi- of herdenkingsbos, uw eigen bushcraftbos of uw eigen survival run parcours; het kan allemaal! Daarnaast is bosgrond waardevast, inflatie ongevoelig en is het vrijgesteld van de vermogensrendementsheffing (box 3).

 

Afbeeldingen

Op de kaart

Vaak gestelde vragen

Je ziet door de bomen het bos niet meer? Hier vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op!

ga naar de vragen

Contact leggen

Interesse in een perceel, of heb je meer vragen over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

contactformulier

Nieuwbrief

Wil jij als eerste zien welke nieuwe percelen er te koop zijn en of jouw droombos er tussen zit? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief!

aanmelden

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen